Knowledge Base

14293: Taxpayer Forms Available in Spanish

1040 Individual

What federal forms are available in Spanish?

The following Spanish forms are available in Drake Tax. (Note: The availability of Spanish forms varies in prior-year versions of Drake Tax.)

• 1040, U.S. Individual Income Tax Return / Declaración de Impuestos de los Estados Unidos Sobre los Ingresos Personales
  • 1040-NR, U.S. Nonresident Alien Income Tax Return / Declaración de Impuestos sobre los Ingresos de Extranjeros No Residentes de los Estados Unidos
  • 1040-SR, U.S. Tax Return for Seniors / Declaración de Impuestos de los Estados Unidos para Personas de 65 Años de Edad o Más
  • 1040-SS, U.S. Self-Employment Tax Return (Including the Additional Child Tax Credit for Bona Fide Residents of Puerto Rico) / Declaración de Impuestos Federal sobre el Trabajo por Cuenta Propia (Incluyendo el Crédito Tributario Adicional por Hijos para Residentes Bona Fide de Puerto Rico)
  • 13844, Application For Reduced User Fee For Installment Agreements / Solicitud para la Reducción del Cargo Administrativo para el Plan de Pagos a Plazos
  • 14039, Identity Theft Affidavit / Declaración Jurada sobre el Robo de Identidad
  • 14039-B, Business Identity Theft Affidavit / Declaración Jurada sobre el Robo de Identidad de un Negocio
  • 2350, Application for Extension of Time To File U.S. Income Tax Return / Solicitud de Prórroga para Presentar la Declaración del Impuesto sobre el Ingreso Personal de los Estados Unidos
  • 2848, Power of Attorney and Declaration of Representative / Poder Legal y Declaración del Representante
  • 4506, Request for Copy of Tax Return / Solicitud de Copia de la Declaración de Impuestos
  • 4852, Substitute for Form W-2, Wage and Tax Statement, or Form 1099-R, Distributions From Pensions, Annuities, Retirement or Profit-Sharing Plans, IRAs, Insurance Contracts, etc. / Sustitutivo para el Formulario W-2, Comprobante de Salarios y Retención de Impuestos, o el Formulario 1099-R, Distribuciones de Planes de Pensión, Anualidades, Jubilación o Participación en las Ganancias, Arreglos IRA, Contratos de Seguros, etc.
  • 4868, Application for Automatic Extension of Time To File U.S. Individual Income Tax Return / Solicitud de Prórroga Automática para Presentar la Declaración del Impuesto sobre el Ingreso Personal de los Estados Unidos
  • 8453, U.S. Individual Income Tax Transmittal for an IRS e-file Return / Informe del Impuesto sobre el Ingreso Personal de los Estados Unidos por Medio de la Presentación Electrónica del IRS e-file
  • 8821, Tax Information Authorization / Autorización para Recibir Información Tributaria
  • 8857, Request for Innocent Spouse Relief / Solicitud para Alivio del Cónyuge Inocente
  • 8862, Information To Claim Certain Credits After Disallowance / Información Para Reclamar Ciertos Créditos Después de Haber Sido Denegados
  • 8878, IRS e-file Signature Authorization for Form 4868 or Form 2350 / Autorización de Firma para Presentar la Declaración por medio del IRS e-file para el Formulario 4868 o el Formulario 2350
  • 8879, IRS e-file Signature Authorization / Autorización de Firma para Presentar la Declaración por medio del IRS e-file
  • 9000, Alternative Media Preference / Preferencia para Medios de Comunicación Alternativos
  • 9465, Installment Agreement Request / Solicitud para un Plan de Pagos a Plazos
  • In-house 1040 “Comparison” doc (done through screen COMP)
  • In-house 1040 diagnostic “Summary” doc
  • Schedule 1 (Form 1040), Additional Income and Adjustments to Income / Ingreso Adicional y Ajustes al Ingreso
  • Schedule 2 (Form 1040), Additional Taxes / Impuestos Adicionales
  • Schedule 3 (Form 1040), Additional Credits and Payments / Créditos y Pagos Adicionales
  • Schedule 8812 (Form 1040), Credits for Qualifying Children and Other Dependents / Créditos por Hijos Calificados y Otros Dependientes
  • Schedule A (Form 1040-NR), Itemized Deductions / Deducciones Detalladas
  • Schedule C (Form 1040), Profit or Loss From Business / Ganancias o Pérdidas de Negocios
  • Schedule EIC (Form 1040), Earned Income Credit / Crédito por Ingreso del Trabajo (EIC)
  • Schedule F (Form 1040), Profit or Loss From Farming / Ganancias o Pérdidas de Negocio Agropecuario
  • Schedule H (Form 1040), Household Employment Taxes / Impuestos sobre el Empleo de Empleados Domésticos
  • Schedule LEP (Form 1040), Request for Change in Language Preference / Solicitud para Cambiar la Preferencia de Idioma
  • Schedule NEC (Form 1040-NR), Tax on Income Not Effectively Connected With a U.S. Trade or Business / Impuestos sobre los Ingresos No Directamente Relacionados con una Ocupación o Negocio de los Estados Unidos
  • Schedule OI (Form 1040-NR), Other Information / Otra Información
  • Schedule SE (Form 1040), Self-Employment Tax / Impuesto sobre el Trabajo por Cuenta Propia
  • W-4, Employee’s Withholding Certificate / Certificado de Retenciones del Empleado
  • W-7, Application for IRS Individual Taxpayer Identification Number / Solicitud de Número de Identificación Personal del Contribuyente del Servicio de Impuestos Internos
  • W-9, Request for Taxpayer Identification Number and Certification / Solicitud y Certificación del Número de Identificación del Contribuyente

To print all available Spanish forms for a single return, open screen PRNT (Print Options), and select Produce federal forms in Spanish (if available).

Also In This Category

On a scale of 1-5, please rate the helpfulness of this article

Not Helpful
Very Helpful
Optionally provide private feedback to help us improve this article...

Thank you for your feedback!

Details
Article has been viewed 9K times.
Last Modified: 5 Months Ago
Article not rated yet.
Options